Fitness-sporten (tot 75 jaar)
Afdrukken print contact contact lettergrootte:standaard groot

Fitness-sporten (tot 75 jaar)

Fitness. BOUWSPORTS (CSO). Internet: www.bouwsports.nl
Werken op, aan en met toestellen en gewichten. Conditieverbetering staat centraal. Er wordt individueel- en instructiegericht gewerkt. Trainingsplan is op persoonlijke mogelijkheden afgestemd en dus optimaal.
Fitnessvormen voor oudere sporters: cardiofitness, seniorenfitness (50+) in groepen/circuittraining, spinning, skifitness, afslankcursus, aerobics (buik, billen, benen). Boven de 60 jaar krijgt u korting. Clubscore voor 35+ = 3 en 55+ = 4.
Fitness. FAMILY FITNESS (CSO). Internet: www.familyfitness.nl/ermelo
Werken op, aan en met toestellen en gewichten. Conditieverbetering staat centraal. Trainingsplan is op persoonlijke mogelijkheden afgestemd en de aanpak is dus individueel- en instructiegericht. Verschillende fitnessvormen kunnen worden toegepast. Inspanning is optimaal. Clubscore voor 35+ = 3 en 55+ = 4.
FYSIO ERMELO-WEST (C(S)O). Internet: www.FysioErmeloWest.nl
Centraal staat de specifieke begeleiding of therapie bij fysieke problemen of handicaps. Werken op, aan en met toestellen en gewichten op basis van een persoonlijk trainingsplan. Aanpak is individu- en instructiegericht. Inspanning is optimaal. Harde muziek en spiegels ontbreken. Nordic walking lessen en trainingsgroepen o.l.v. een fysiotherapeut. Zes lessen of privéles van een uur. Trainingsgroepen bestaan uit maximaal 16 deelnemers o.l.v. een instructeur. Naar keuze 12 of 24 lessen van 1¼ uur. Instructie- of plangericht. Inspanning is optimaal. 
FLEXIFITNESS (CSO). Internet: www.flexifitness.nl 
Op basis van een persoonlijk trainingsprogramma wordt aan toestellen en gwichten gewerkt. Je kunt er alle dagen van de week gebruik van maken. Met begeleiding kost dat 5 euro p/u. Ook groepstraining is mogelijk. Aanpak is individugericht en optimaal inspannend. Clubscore voor 35+ = 3 en 55+ = 4.
FYSIOFIT (C(S)O). Internet: www.fysio-ermelo.nl.
Centraal staat de specifieke begeleiding of therapie bij fysieke problemen. Werken op, aan en met toestellen en gewichten op basis van een persoonlijk trainingsplan. Aanpak is individueel- en instructiegericht. Inspanning is optimaal. Voor openingstijden zie hun site. 
Fitness. Instituut JACOB CATS (C(S)O) Internet: www.instituutjacobcats.nl
Op basis van informatie wordt een persoonlijk optimaal trainingsschema gemaakt en indien nodig een voedingsadvies gegeven. Het schema wordt vervolgens iedere 4 á 5 weken aangepast. De aanpak is individueel en instructiegericht. De inspanning is optimaal. Geopend van maandag tot en met donderdag van 06 tot 21 uur en op vrijdag van 06 tot 18 uur. Er zijn ook verschillende groepsfitnessprogramma’s mogelijk.