Zwemsporten (tot 85 jaar)
Afdrukken print contact contact lettergrootte:standaard groot

Zwemsporten (tot 85 jaar)

Zwemmen-fitness. BOSBAD te Putten (CSO). Zuiderveldweg 6, Putten. Aanbod: Aquajogging voor 55+. Max.10 personen. Duur: 30 minuten in water van 32 graden. Aanpak is groeps- en instructiegericht. Inspanning is optimaal. Op donderdag van 9-9.30 uur. 
Zwemmen-baanzwemmen TRITON, Putten (SV). Internet: www.tritonputten.nl 
De club organiseert wekelijks een half uur trimzwemmen. Aanpak is groeps- en instructiegericht. Inspanning is optimaal.  
Zwemmen-fitness. CALLUNA te Ermelo (CSO). 
Senioren zwemmen voor 50+ ook voor niet-zwemmers. Er zijn speciale activiteiten in ondiep water, waaraan iedereen kan deelnemen. Aanbod van watergymnastiek en fifty fit. In de watergymnastiek worden oefeningen gedaan om spieren een gewrichten soepel te maken of te houden. In de Fifty Fit les wordt bewogen op muziek op vrijdag, in extra verwarmd water van circa 30 graden celsius. Aanpak is groeps- en instructiegericht. Inspanning is optimaal. 
Zwemclub ZEW. Zwemmen vanaf 50 jaar op woensdagavond van 21.30-22.30 uur in CALLUNA. Informatie: www.zewermelo.nl Mannen en vrouwen zwemmen samen, leeftijden variëren. De groep bestaat thans uit vijftien leden. We laten ons coachen op maat door rekening te houden met verschillen inzake niveau, conditie en interesse. Iedereen kan optimaal meedoen. Activiteiten worden in onderling overleg gekozen: banen zwemmen, waterspelen, waterbasketbal en -polo zijn enkele mogelijkheden. Periode: het hele jaar minus de zomer-/basisschoolvakantie. Contributie €9 per maand. Clubscore voor 55+=3.