Henk Schuster
Afdrukken print contact contact lettergrootte:standaard groot

Henk Schuster

Van 1970-1974: leraar lichamelijke opvoeding in de gemeente Zuidlaren aan de basisschool voor de (toenmalige) klassen 1 t/m 6
Van 1971-2009: opleider Academie voor Lichamelijke Opvoeding te Groningen. Docent tennis, bewegingsdidactiek, materiaal- en accommodatieleer, studie- en stagebegeleiding, organiseren en geven van nascholingen
Van 1974-1996: Leraar Lichamelijke Opvoeding aan de Rijks HBS Groningen, later Kamerlingh Onnes College en thans het Reitdiep College, afdeling Kamerlingh Onnes te Groningen.
Vanaf 1996: ontwikkeling Unihockey in het onderwijs en op universiteiten (o.a. Enschede)
Oprichten van de Stichting Unihockey Nederland 1n april 1997. Functie: secretaris van de stichting.
Vanaf 1998 directeur van ‘Schuster Bewegingsmanagement bv’ en ‘UniSports Groningen vof’. Het eerste bedrijf is nauw betrokken bij de ontwikkeling van een tennisballenmachine die o.a. de bal in de lucht kan laten zweven tot deze is weggeslagen. Het tweede bedrijf is o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling van: Unihockey/Floorball in Nederland. Dat doet zij in samenwerking met de Stichting Unihockey Nederland en Gasunie.
Sedert april 2001 werkplek (kantoor) met de Stichting Unihockey Nederland in het Gasuniegebouw.
Vanaf 2009 werkzaam voor de NeFUB (Nederlandse Floorball en Unihockey Bond) in combinatie met de afdeling Sportmanagement van het HIS (begeleiding van studenten in het uitvoeren van sportprojecten). Actief in het kader van OldAction activiteiten. Werkzaam voor UniSports en de verkoop van Unihockey/Floorball materiaal.

Terug naar overzicht